Onze leveringen gaan nog steeds door!

Wij leveren in o.a Nederland en in het buitenland en het Coronavirus houdt ook ons erg bezig.
Op dit moment leveren wij alle producten die wij online verkopen gewoon door in Nederland (zolang dit mag van de overheid).

Wij volgen de situatie permanent en nemen maatregelen om medewerkers te beschermen en onze dienstverlening. Zo normaal mogelijk door te laten gaan. Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de effecten van deze pandemie op onze services.

Contact

Wij doen ons uiterste best om u als klant goed te blijven bedienen. Wij volgen de instructies zoals het RIVM aangeeft en parallel daaraan blijven wij open.Er wordt op een aantal plaatsen vanuit kantoor of huis gewerkt om de snelheid van verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk in te dammen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur Ma t/m Do en van 9:00 – 15:00 op Vrijdag. Uw Mailberichten worden ook dagelijks beantwoord. Deze gegevens kunt u vinden op onze Contact pagina.

Wij doen ons best om u als klant zo goed mogelijk van te dienst te blijven zijn:

U kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en de leveringen blijven vooralsnog
gewoon doorlopen
, echter kunnen er wel bij leveranciers waar wij mee samenwerken vertragingen oplopen omdat er maatregelen getroffen zijn m.b.t. het ontsmetten.

Voordat wij uitleveren nemen wij contact met u op, of levering mogelijk is.

Onze voorraden zijn goed op peil, maar het is moeilijk in te schatten of er vanuit internationale leveranciers vertragingen gaan optreden.

De chauffeurs zijn op de hoogte van de instructies en zullen afstand bewaren tot 1,5 meter en geen handen schudden.

Wij hopen u zo meer geinformeerd te hebben over deze situatie.