sylvie-tittel-673974-unsplash

Bibliotheekmaterialen

Voor een bibliotheekomgeving zijn vaak specifieke producten nodig die slechts via enkele kanalen te verkrijgen zijn. Zo valt te denken aan materialen voor de plankuitrusting of de verzorging van boeken en media. De specifieke wensen en eisen van bibliotheken volgen wij al jaren, waarmee we ons assortiment voor de bibliotheek-omgeving permanent aanpassen aan de behoeften van de klant. Via onze webshop Biblioshop is het complete assortiment verkrijgbaar.

Bibliotheekartikelen

Biblionet maakt uw werk gemakkelijker met een ruime collectie bibliotheekmaterialen die u kunt vinden bij Biblioshop. Alles wat u nodig heeft voor uw bibliotheek kunt u hier vinden: van plankuitrusting tot boekensteunen en van boekendisplays tot archivering. Neemt u gerust een kijkje in onze collectie Bibliotheekmaterialen bij Biblioshop.

 
FX0701-PM

Boekverzorgings

producten

Uw bibliotheekboeken houdt u het liefst zo lang mogelijk in topconditie. Op de boekverzorgingspagina van Biblioshop kunt u alles vinden wat u nodig heeft om uw boeken zo goed mogelijk te verzorgen en, wanneer nodig, te repareren. Boekfolies van diverse gerenommeerde merken kunt u tegen zeer scherpe prijzen direct bestellen. Of u nou kiest voor repareren, verstevigen of beschermen; Biblionet heeft overal een oplossing voor.

 
 
dmitri-popov-441562-unsplash

Inrichting

 

Naast producten om boeken te verzorgen en noodzakelijke bibliotheekmaterialen biedt Biblionet in haar webshop Biblioshop een zeer breed assortiment artikelen om uw bibliotheek in te richten. U kunt hierbij denken aan kasten voor boeken, prentenboeken, cd’s en tijdschriften, maar ook kleurig zitmeubilair voor de jeugdbibliotheek vindt u hier. Bekijk hier het assortiment voor bibliotheekinrichting op Biblioshop.

 
151214-Stonepark-Aat-Vos-Bibliotheek-Oosterhout-0257-1024x576

Display & expositie

 

Een boek dat tussen honderden andere bibliotheekboeken staat valt nauwelijks op. Dat ene boek wilt u eigenlijk wel graag op laten vallen. Hoe pakt u dat aan? Een mooi ingerichte displaytafel is dan een oplossing, maar een eenvoudigere oplossing zijn los te plaatsen displays voor boeken. Daarmee trekt u gegarandeerd de aandacht van uw bezoekers. En wordt dat ene boek weer uitgeleend. Tips over presenteren van boeken kunt u vinden op onze Inspiratiepagina.

Bij Biblioshop vindt u een breed assortiment displayartikelen speciaal voor bibliotheken. Onze displayartikelen zijn bij uitstek geschikt voor het frontaal presenteren van boeken zodat ze meer aandacht trekken en eerder worden uitgeleend. Naast deze artikelen voor het presenteren van boeken heeft Biblioshop ruime keuze in poster- en folderhouders, bijvoorbeeld in grote, afwijkende maten.

 
kimberly-farmer-287677-unsplash