aaron-burden-236415-unsplash

Schoolmeubilair

Schoolmeubilair moet praktisch in gebruik zijn en kindvriendelijk, zodat ook de allerkleinsten er veilig gebruik van kan maken. Het uitgebreide assortiment schoolmeubels van Biblionet is ontwikkeld met oog voor het kind. Ergonomische meubels zijn het resultaat. Zowel de flexibele ladekasten als de meubels voor de schoolbibliotheek en mediatheek zijn zo ontwikkeld dat ook de kleinste kinderen goed hun spullen kunnen opbergen en rustig boeken kunnen uitzoeken. Kortom, wie zoekt naar meubilair met oog voor het kind gaat naar SchoolDirect.

 

Flexibele kasten

In een opgeruimde omgeving kunnen kinderen zich beter concentreren. Met die gedachte heeft Biblionet een breed scala aan flexibele kasten ontwikkeld die zich perfect lenen voor gebruik in het onderwijs.

Deze eigendomskasten en materiaalkasten zijn ideaal voor het opbergen, bewaren en, dankzij de handige zwenkwielen, eventueel het verplaatsen van uw schoolspullen. Deze ladenkasten zijn uitgerust met robuuste, kleurrijke bakken van Gratnell’s. Door het unieke systeem waarmee de laden in de kast worden geplaatst kunnen ze er niet zomaar uitvallen. Een stuk veiliger dus!

De kasten zijn standaard verkrijgbaar in vier breedtes en maximaal vijf hoogtes. U kiest de kast die het beste bij uw behoeften past, met diepe laden of met veel ondiepe laden. De kleuren van de laden kiest u zelf uit, u heeft de keuze uit maar liefst 32 verschillende kleuren. Dat is voor elk wat wils!

 
voor scholen 1

Leerlingensets

 

Leerlingensets ziet u terug in ieder klaslokaal, ze bestaan uit een tafel en een stoel. Belangrijk is dat de stoelen en tafels in de klas comfortabel genoeg zijn voor leerlingen om actief aan te zitten. Daarom zijn de leerlingensets van SchoolDirect vaak in hoogte verstelbaar en in verschillende lengtematen beschikbaar zodat ze optimaal passen bij de lengte van uw leerlingen. Dankzij het handige maatsysteem kunt u aan de hand van de lengte van uw leerlingen goed zien welke stoelen en tafels het beste bij hen past. Voor elke leeftijd en lengte zijn er leerlingensets verkrijgbaar. Bekijk het hele assortiment bij SchoolDirect.

 
WS_TS51786_3

Schoolbibliotheek & mediatheek

 

In de schoolbieb wordt je verleid om mooie, spannende of verdrietige boeken uit de kast te pakken. Je ziet een mooie kaft en wordt nieuwsgierig: waar zou het boek over gaan? Je pakt het uit de kast en er gaat een wereld voor je open!

In de schoolbibliotheek met meubels van Biblionet is het voor elk kind mogelijk om boeken uit te zoeken, te lezen en op avontuur te gaan. Het meubilair is zo ontwikkeld dat zelfs de kleinste kinderen boekjes kunnen pakken. Naast boekenkasten ontwikkelde Biblionet voor de Bibliotheek op School onder andere ook kubusvormige presentatiekasten en gekleurd zitmeubilair.

Uiteraard is het meubilair voor zowel de schoolbibliotheek als de mediatheek te gebruiken. Of op een andere plek waar u uw boeken fraai opgeborgen wilt hebben!

 
WS_SI_completeinrichting

Handvaardigheids

kasten

Het einde van de knutselmiddag nadert, dat betekent opruimen! Gelukkig heeft u handige knutselkasten in uw lokaal staan. In deze handvaardigheidskasten is in de plastic bakken plek voor alle knutselspullen zoals lijm, verf, papier en kwasten. De knutselwerkjes van de leerlingen kunnen veilig drogen in de rekken ernaast. Zo heeft u alles op één overzichtelijke plek.

Bekijk het assortiment droogkasten en hobbywagens op SchoolDirect.

WS_BTW-10T