element5-digital-352043-unsplash

Inrichting

De inrichting van een ruimte zorgt voor een duidelijke boodschap. Met mooi meubilair komt een ruimte pas echt tot leven. De plaatsing van die meubels zorgt ervoor dat bezoekers van die ruimte ook weten wat ze daar kunnen doen. Hierbij kan Biblionet u ook van dienst zijn. Wij verzorgen zowel de complete inrichting als het leveren van passend meubilair voor elke omgeving.

 

Complete inrichting

Het inrichten van ruimtes in uw school is iets waar goed over nagedacht moet worden en waar veel tijd in gaat zitten. Die tijd heeft u helaas niet altijd. Ook ontbreekt het u misschien aan een idee of hoe u de inrichting precies aan moet pakken. Biblionet kan u hierbij helpen. Wij nemen u graag zorg uit handen en hebben jarenlange ervaring met het inrichten van openbare ruimtes. U kunt van ons een passend advies verwachten. Voor uw inrichting kunt u kiezen voor standaard meubilair of voor maatwerk. Naast advies kan Biblionet u ook de montage uit handen nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
Inrichting

Meubilair

 

De inrichting van een school is niet compleet zonder meubilair. Meubels geven een ruimte een functie en een gezicht. U kunt natuurlijk kiezen voor een complete inrichting verzorgd door Biblionet, maar met het ruime assortiment meubilair kunt u ook zelf uw school inrichten. Bij SchoolDirect vindt u meubilair voor in de lokalen, voor vergaderruimtes, speelse zitmeubels, opbergkasten en meer. Met zoveel keuze stelt u gemakkelijk uw eigen interieur samen! En u bent ook nog voordelig uit.

 
Inrichting