thomas-lefebvre-20957-unsplash

Inrichting openbare ruimtes

 

De uitdaging van het inrichten van openbare ruimtes ligt in het gegeven dat de ruimte altijd door meerdere mensen gebruikt wordt. Ieder mens heeft een andere behoefte en verwachting bij het gebruiken van een ruimte. Het realiseren van de inrichting kan dan ook een hele uitdaging zijn. Die uitdaging gaat Biblionet graag aan. Samen met u werken we toe naar een complete inrichting die past bij uw organisatie.

 

Meubilair

Het meubilair van Biblionet en onze leveranciers is uitermate geschikt om in openbare ruimtes te gebruiken. De meubels zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Ons meubilair is zeer duurzaam en zal daardoor niet snel verslijten in een ruimte die door veel verschillende mensen gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld een wachtkamer. Bekijk het assortiment meubilair voor openbare ruimtes direct bij Biblioshop.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

  •  vergadertafels
  •  loungebanken
  •  tijdschriftenkasten
  •  stoelen
  •  opbergkasten
galerij voor bib 2

Complete inrichting

Het is een uitdaging om een openbare ruimte op een goede manier in te richten. De belangrijkste eigenschap van een openbare ruimte is dat deze gedeeld wordt met meerdere mensen met verschillende behoeften. De ene persoon loopt snel door de ruimte heen om van A naar B te komen, de ander zoekt een rustpunt in zijn drukke dag. Voor beide soorten mensen moet er plek zijn in een openbare ruimte.

Deze behoeften moeten meegenomen worden in het ontwerp voor de inrichting, waar Biblionet u graag mee helpt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het inrichten van openbare ruimtes hebben wij de oplossing voor de inrichting van bijvoorbeeld uw wachtkamer of kantine. Samen met u bepalen we de complete inrichting die perfect past bij uw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

151214-Stonepark-Aat-Vos-Bibliotheek-Oosterhout-0257-1024x576