Over Biblionet 

About

Biblionet 

Biblionet is sinds 1995 actief als full-service facilitair dienstverlener voor bibliotheken, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen. Biblionet biedt haar klanten een compleet dienstenpakket: van kantoorartikelen tot en met een complete inrichting. Via meerdere portals, waaronder Biblioshop en SchoolDirect, worden tienduizenden producten standaard aangeboden. Bovendien worden specifieke oplossingen op gebied van inrichting en maatwerk geleverd. Lees hieronder meer over de filosofie van Biblionet.

 

Waar staat biblionet voor?

Bij Biblionet vindt u informatie, producten en diensten die uw werk in de bibliotheek en op school gemakkelijker maken. Wij staan voor eenvoud, gemak en voordeel, wat u in onze verschillende webshops en op onze websites terug ziet. Wij nemen u graag werk uit handen.

Eenvoud en voordeel vindt u ook terug in onze webshops en op onze portals:

About

Onze ervaring

In 1995 is Biblionet begonnen met het leveren van drukwerk aan bibliotheken. In ruim 20 jaar is de wereld van bibliotheken erg veranderd en Biblionet is uitgegroeid tot een gelijkwaardige partner die het werk in bibliotheken en onderwijsinstellingen gemakkelijker maakt. Biblionet werkt vanuit de filosofie van een facilitaire dienstverlener: eenvoud, snelheid, gemak en voordeel voor de klant staan centraal.

In 2009 werd Biblionet door de Vereniging van Openbare Bibliotheken uitgekozen als leverancier voor de nieuwe landelijke bibliotheekhuisstijl. Een eervolle positie, waar wij als jarenlange partner van diverse bibliotheken trots op zijn.

Anno 2016 biedt Biblionet een deel van de diensten digitaal aan in de vorm van een online ontwerp editor waarbij u zelf drukwerk kunt samenstellen in de eigen huisstijl. Daarnaast richten wij ons meer op het ontwikkelen en leveren van meubilair aan bibliotheken en scholen voor vernieuwend bibliotheekdesign en inrichtingen. Uiteraard verkopen wij via onze webshops Biblioshop en SchoolDirect de producten die uw werk gemakkelijker en voordeliger maken, zoals ons ruime assortiment kantoorartikelen.

About

In de Bibliotheek

Biblionet verkoopt via de webshop Biblioshop specifieke producten voor in de bibliotheek. Regelmatig hebben wij scherpe aanbiedingen en acties, schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een aanbieding.

Ook op andere gebieden neemt Biblionet u graag werk uit handen, zoals de inrichting van uw bibliotheek. Regelmatig richten wij complete bibliotheken in, waarbij we onder meer samenwerken met architecten. Foto’s van deze projecten kunt u hier bekijken. Heeft uw bibliotheek een update nodig of wilt u meer informatie over de realisatie van complete bibliotheekinrichtingen? Neem dan contact met ons op voor advies.

 
 
RF-bibliotheek-hengelo

Op school

 

Sinds geruime tijd levert Biblionet meubilair en schoolartikelen aan scholen. Ons meubilair is een praktische en kleurrijke toevoeging aan ieder klaslokaal. Er is een uitgebreide collectie opbergkasten voor bijvoorbeeld eigendommen en knutselmaterialen. Tevens zijn er leerlingensets te vinden in het assortiment. Al het schoolmeubilair vindt u in onze webshop SchoolDirect.

Naast een groot assortiment meubilair speciaal voor scholen biedt Biblionet ook zeer voordelige dagelijkse schoolmaterialen aan via SchoolDirect. Neem eens een kijkje in het uitgebreide assortiment.

Speciaal voor schoolbibliotheken ontwikkelde Biblionet de meubellijn Foxis, voor de Bibliotheek op school. U vindt binnen deze meubellijn kindvriendelijke boekenkasten, zitmeubels en een uitleenbalie. Met de Bibliotheek op School wordt lezen op basisscholen bevorderd, want het blijkt dat de aanwezigheid van een schoolbibliotheek een positief effect heeft op leesvaardigheid van kinderen. Heeft u interesse in een Bibliotheek op school? Bekijk dan de brochures op de Portal de Bibliotheek op school eens.

 
 
WS_Helicon_opleidingen_Geldermalsen